WOZ-waarde

Aan het begin van het jaar valt de WOZ-beschikking weer op de mat. De kans bestaat dat uw woning voor de WOZ te hoog wordt gewaardeerd. In dat geval betaalt u ook meer aan WOZ-waarde gekoppelde belastingen dan nodig is, zoals eigenwoningforfait, onroerendezaakbelasting, water- en afvalheffingen en bij bepaling van de waarde in het kader van de erfbelasting. Kaet Taxatie & Advies kan u helpen om bezwaar te maken tegen de hoogte van de WOZ-waarde.

Hypotheek en verzekering advies

Een goed advies over de juiste hypotheek en de bijbehorende verzekeringen voor uw persoonlijke situatie is erg belangrijk. De hypotheekadviseur brengt samen met u uw persoonlijke situatie en mogelijkheden in kaart. Daarbij wordt een inschatting van de maandlasten die bij uw wensen horen. U krijgt algemene informatie over de verschillende hypotheektarieven en hypotheekvormen. Kaet Taxatie & Advies brengt u graag in contact met een van de adviseurs waarmee wij samenwerken.

Verkoopstyling

Verkoopstyling is er op gericht een huis aantrekkelijk te maken voor een zo groot mogelijke doelgroep. Door een neutrale uitstraling te creëren, kan een geïnteresseerde kijker beter inzien of de eigen persoonlijke stijl in het huis past. Vaak is dit al te realiseren met een paar kleine aanpassingen. Maar ook als uw woning iets meer nodig heeft kan dit geregeld worden. Hoe groter de doelgroep, hoe groter de kans op verkoop of verhuur. Kaet Taxatie & Advies kan u daarbij adviseren.

Bouwkundige inspectie

Soms is het verstandig om een bouwkundig rapport van een woning op te laten stellen. Tijdens een uitgebreide visuele, bouwtechnische keuring wordt de woning nauwkeurig én onafhankelijk beoordeeld. Gebreken en achterstallig onderhoud worden gelokaliseerd en gefotografeerd. Het bouwkundig rapport geeft vervolgens een concreet en helder beeld van de staat van de woning, incl. een raming van herstelkosten op korte en lange termijn. Kaet Taxatie & Advies brengt u graag in contact met een van de adviseurs waarmee wij samenwerken.

Heeft u vragen of interesse?

Kom in contact
© Copyright Kaet Taxatie & Advies, 2024.
KvK nummer 64328511 - Voorwaarden - Disclaimer - Privacy
Ontwerp & Realisatie door DigiBoost.