Droomhuis gezien? Neem uw aankoopmakelaar mee

Wanneer u een huis wilt kopen die te koop staat bij een makelaar, adviseren wij u een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Een aankoopmakelaar behartigt namelijk alleen uw belang bij het aankopen van een woning.

Belangrijke beslissing

Het kopen van een huis is een belangrijke beslissing. Dat doet u maar een paar keer in uw leven. De aankoopmakelaar van Kaet Taxatie & Advies is betrokken, denkt met u mee en geeft u een passend advies. Wij kunnen een deeldienst leveren (bijvoorbeeld alleen de onderhandelingen voeren) of kan u volledig van dienst zijn door u het gehele traject te begeleiden.

Van bezichtiging naar eindoordeel

Terwijl u checkt of het huis aan uw wensen voldoet, kijken wij alvast verder. Hoe is de onderhoudssituatie? Zijn er gebreken? Soms zullen wij u adviseren een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Als dit het huis van uw dromen is, dan graven we nog wat dieper. Hoe zit het bijvoorbeeld met bestemmingsplannen, het energielabel en milieuaspecten? Deze gegevens weten we snel boven water te krijgen. Daarnaast informeren we u over het te volgen biedingsproces en of er al meerdere biedingen zijn.

Van onderhandeling naar koopovereenkomst

Nu is het zaak de juiste biedingsstrategie en het beste openingsbod te bepalen. Wij kunnen u daarin objectief adviseren en bijstaan. Met een schat aan ervaring en hulp van o.a. de VBO-database weten we in hoeverre de vraagprijs met de actuele marktwaarde overeenkomt. Als uw eindbod is geaccepteerd en de koopovereenkomst getekend kan worden, zal eerst de aankoopmakelaar van Kaet Taxatie & Advies deze grondig doornemen.

Overdracht bij de notaris

De woning is geïnspecteerd en goedgekeurd. Het is nu slechts een kwestie van ondertekening van de akte van levering bij een notaris. De notaris schrijft u in het Kadaster als nieuwe eigenaar.

Hulp nodig bij het aankopen van een woning?

Aankoopbegeleiding aanvragen
© Copyright Kaet Taxatie & Advies, 2024.
KvK nummer 64328511 - Voorwaarden - Disclaimer - Privacy
Ontwerp & Realisatie door DigiBoost.